Poučení o ochraně osobních údajů

Tímto dokumentem by Vám naše společnost BAYER s.r.o., IČ: 00565474, se sídlem Siemensova 2717/4, 15500 Praha 5 – Stodůlky, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. C391 (dále jen „my“, „nás” nebo „náš”) ráda poskytla informace o tom, jak zpracovává Vaše osobní údaje pro níže uvedené konkrétní účely.

  1. Účely zpracování a kategorie údajů
    • Realizace slevového programu – xarelto

      Pro realizaci slevového programu – xarelto potřebujeme nutně zpracovávat základní identifikační údaje účastníků programu, kteří jsou fyzickými osobami, a to především jméno, příjmení, místo podnikání a identifikační číslo.

    • Evidence osob provádějících registraci a komunikujících jménem účastníků slevového programu – xarelto

      V případě všech účastníků slevového programu – xarelto , ať už jsou právnickou nebo fyzickou osobou, jsme oprávnění zpracovávat také jméno, příjmení a kontaktní údaje (emailovou adresu) osob, které zastupují účastníky slevového programu – xarelto při komunikaci s námi.

  2. Předání osobních údajů

    Ke zpracování výše uvedených údajů budeme v určitém rozsahu využívat specializované smluvní dodavatele služeb jako je v případě slevového programu – xarelto společnost: KaratNet s.r.o., IČ 01718321, se sídlem Sluneční náměstí 2583/11, Stodůlky, 158 00 Praha 5. Tito dodavatelé jsou z naší strany pečlivě vybíráni a pravidelně kontrolováni. Na základě příslušných smluv se zpracovateli údajů jsou zpracovávány osobní údaje pouze na základě našich pokynů a výhradně v souladu s našimi směrnicemi.

  3. Doba uchování údajů osobních údajů

    Osobní údaje uchováváme a používáme tak dlouho, jak je to nezbytné pro účely uvedené výše, a to vždy minimálně po dobu trvání účasti ve slevovém programu – xarelto a dále jen po dobu stanovenou zákonem pro archivaci účetních a daňových dokladů.

  4. Právní základ zpracování osobních údajů

    Právním základem pro zpracování osobních údajů za účelem realizace slevového programu – xarelto je splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je sám subjekt údajů, tj. účastník slevového programu – xarelto , který je fyzickou osobou a odsouhlasil podmínky slevového programu – xarelto.

    Právním základem pro zpracování osobních údajů za účelem vedení evidence osob provádějících registraci a komunikujících jménem účastníků slevového programu – xarelto je náš oprávněný zájem.

  5. Informace ohledně Vašich práv

    Obecně máte dle platných právních předpisů o ochraně osobních údajů k dispozici následující práva:

    • Právo na informace o Vašich osobních údajích, které uchováváme;
    • Právo požadovat opravu, vymazání nebo omezené zpracování Vašich osobních údajů;
    • Právo vznést námitky proti zpracování založenému na našem vlastním oprávněném zájmu, veřejném zájmu nebo profilování, ledaže budeme schopni prokázat, že existují přesvědčivé a oprávněné důvody, které předčí Vaše zájmy, práva a svobody, nebo že takové zpracování probíhá za účelem prosazování, uplatňování nebo obrany právních nároků;
    • Právo na přenositelnost údajů;
    • Právo podat stížnost u úřadu pro ochranu osobních údajů;
  6. Kontaktní údaje a úprava poučení o ochraně osobních údajů

    Pokud si přejete uplatnit svá práva, obraťte se na následující kontakt: BAYER s.r.o., Data Privacy Manager, Siemensova 2717/4, 15500 Praha 5 – Stodůlky, nebo pošlete e-mail na adresu dataprivacyCZSK@bayer.com.

    Poučení o ochraně osobních údajů jsme oprávněni aktualizovat. Aktualizace tohoto poučení budou publikovány na našich Internetových stránkách. Veškeré úpravy vstupují v platnost publikováním na našich Internetových stránkách. Proto doporučujeme, abyste stránky pravidelně navštěvovali, a byli tak informováni o příslušných aktualizacích.

Poslední aktualizace: 10. 1. 2020